Omenirea este in pragul unei catastrofe universale. Stiinta a dezvoltat un mecanism de control al maselor. Acest mecanism actioneaza pe suportul unei materii intunecate cu ceea ce biserica ortodoxa numeste patima. Aceasta materie viciata se datoreaza pacatelor omenirii, pacate ce duc la indepartarea luminii din sufletul omului si implicit din mediul inconjurator lui. Intotdeauna se creeaza un echilibru intre structura sufleteasca a omului si mediul inconjurator lui. Pe calea acestei materii viciate , intunecate, stiinta poate transmite anumite mesaje direct in mintea omului, in sufletul si trupul lui. Democratia moderna are la baza aceasta manipulare a oamenilor pe baza patimilor lor. Materia vazuta are ca suport o materie nevazuta .Particule mult mai mici decat atomul alcatuiesc mediul ce sustine materia vazuta. Aceste particule foarte mici sunt de doua feluri: lumina si intuneric. Dumnezeu a creat lumea pe suportul particulelor de lumina. De la pacatul lui Adam, primul om, particula de lumina a inceput a fi inlocuita cu particula de intuneric.

Asupra omului domneste o lege universala: DREPTATEA LUI DUMNEZEU. Aceasta lege este un proces fizic de inlocuire a particulei de lumina cu cea de intuneric. Mai intai, aceasta inlocuire are loc in sufletul omului, in fiinta lui. Apoi intreg mediul inconjurator omului capata aceeasi concentratie de intuneric . Daca nu s-ar intampla asa , atunci omul nu ar putea supravietui intr-un mediu mai luminat decat sufletul sau, cu o concentratie mai mare de lumina decat a sufletului sau. La inceput, oamenii care greseau inaintea Lui Dumnezeu erau dusi la marginea comunitatii pentru ca sufletul lor nu mai putea suporta interactiunea cu lumina din mijlocul comunitatii. Dumnezeu este foc pentru aceasta particula de intuneric. Dumnezeu nu poate face rau, de aceea se retrage din jurul omului intunecat, pentru a nu-l mistui cu prezenta lui.

Astfel, intunecarea omului atrage dupa sine si intunecarea mefiului in care vietuieste omul. Aceasta intunecare ajunge sa se manifeste apoi si asupra materiei vazute. La un moment dat vom demonstra ca incalzirea globala are ca si cauza aceasta viciere a sufletului omului. Daca nu ar fi avut loc potopul din vremea lui Noe, atunci intreg mediul aflat sub taria cerului s-ar fi aprins pur si simplu. Prin aceasta viciere, materia are tendinta de a se intari, de a deveni pamant. Pe vremea lui Noe cerul s-ar fi aprins daca Dumnezeu nu l-ar fi curatat de pamant prin acel potop. La fel si in vremurile noastre, materia cerului se ingroase, devina tot mai murdara cu pamant. Dar acest aspect va face obiectul altui capitol, unde vom demonstra cum cerul, ca materie, se poate vicia cu materia pamant.

Revenind la particula de intuneric, ea intra in sufletul omului prin ceea ce biserica Ortodoxa numeste pacat. De aceea in ultima vreme s-au promovat ata de mult cele mai grele pacate, pentru a se intuneca mediul in care traim. Asta fiindca stiinta actuala stapaneste aceasta cale a particulelor de intuneric, cale ce duce direct in mintea si sufletul omului. Astfel, mase enorme de oameni sunt manipulate cu ajutorul acestei noi tehnologii. Se pregateste o ROBIE a omului cum nu a mai existat in istoria omenirii.

Omenirea este in pragul unui razboi universal , caci cele doua mari imperii ale pamantului, vestul si estul, sunt amenintate de aceasta noua tehnologie de manipulare a populatiei. Suntem in punctul in care aceasta particula a intunericului a atins concentratia optima pentru propagarea de mesaje direct in mintea omului. Aceste mesaje apar in mintea omului ca ganduri, sentimente, stari psihice.

Vestul a pornit o ofensiva impotriva estului pe aceasta cale a particulei de intuneric. Cu mare groaza, Estul va observa pericolul ce il pandeste si astfel va incepe un razboi intre acesti doi uriasi.

Acest razboi va urmari indepartarea acestei particule de intuneric ! Ori aceasta indepartare a particulei de intuneric presupune indepartarea oamenillor ce au o concentratie mai mare de particule de intuneric. Aceste imperii isi ucide unul altuia cetatenii pe baza gradului de intunecare cu aceasta particula de intuneric. Va fi un macel cum nu a mai fost in istoria omenirii. Vor scapa doar cei cu o concentratie mica a particulei de intuneric. Nimeni nu poate sti ce barem vor stabili pentru a ne da dreptul la viata. De aceea suntem datori sa luptam pentru viata noastra si a copiilor nostri. Mai ales pentru a lor. Menirea noastra este de a ne curata sufletele de aceasta particula a intunericului, pentru a ne castiga dreptul la viata. Acum, biserica ortodoxa are toate instrumentele pentru a ne reda curatenia sufleteasca. Multi nu cred, dar tainele bisericii ortodoxe au aceasta putere de a schimba particula de intuneric cu cea de lumina. Si asta datorita jertfei Lui Hristos. Dar si acest aspect va face obiectul altui capitol.

Menirea acestei monede este de a indruma cati mai multi oameni pe calea acestui proces de curatare a particulei de intuneric. Credem ca putem salva de la pieire un numar imens de oameni. Aceasta moneda va fi folosita in acest demers al salvarii vietii pe pamant.

Acest proces al inlocuirii particulelor este unul reversibil datorita jertfei Lui Hristos. Pe vremea lui Noe Dumnezeu nu putea interveni in acest proces ce era ireversibil. Odata pierduta particula de lumina, ea ramanea pierduta. Dar prin Hristos omenirea are acces la un izvor infinit de particule de lumina.

Vrem sa demonstram ca actuala democratie s-a transformat intr-o robie demonica, caci se urmareste acapararea libertatii omului.

Vom investi aceasta moneda si in cercetare. Credem ca inca sunt multe de descoperit, multe care sa ajute la continuarea vietii pe acest pamant tot mai intunecat.