Warning: Undefined array key "osjs" in /home/btepfpeb/public_html/wp-content/plugins/opensea/class-frontend.php on line 7

Vesnicia luminii este o expansiune continua… o evolutie spre exterior.
Vesnicia intunericului este o evolutie continua spre interior, o sufocare, o strangere a materiei. O condensare fara sfarsit…impusa de niste forte uriase.
De aici fericirea vesnica venita din fiintarea in lumina.
Si vesnica suferinta venita din vesnicia condensarii materiei.
Vesnicia Nu este statica. Este o evolutie continua!!!
Aceste doua realitati au o existenta proprie. Sunt energii necreate, vednice. Sunt din afara timpului. Timpul Nu este decat o imbibare a color doua energii.. o manifestare a luptei dintre cele doua forme de manifestare a vesniciei si Infinitului.
Timpul este limitat, fiindca libertatea si vointa omului va Duce la inmultirea intunericului, ca energie necreata, in universul nostru.
Acesta este sfarsitul timpului si inceputul vesniciei, Al Infinitului.
Universul nostru Nu este inca infinit. El este o manifestare a luptei dintre cele doua energii necreate. In timp, lumea creata, Cosmosul in toata imensitatea lui, este inca finit. Inca Nu a intrat in vesnicie, inca Nu este infinit.
Iesit din timp, universul isi va incepe existenta in vesnicie, in absolut, in infinit.
Dincolo de timp, cele doua energii, lumina si intunericul, isi vor continua manifestare, Dar separate una de alta, fara a mai fi posibila I teractiunea dintre cele doua forme de existenta a “materiei” putem spune. Caci materia are la baza aceasta forma a energiei necreate.
Ori evolutia acestor doua forme ale energiei necreate este total contrara.
Lumina va evolua in vesnicie ca expansiune, ca eliberare.
Iar intunericul ca evolua in vesnicie ca si condensare, ca o strangere in sine insasi.
Cam tot asta este diferenta dintre iad si rai.
Sufletul omului, dupa sfarsitul timpului, se va integra absolut intr-una dintre aceste doua forme de existenta, cu tot cu trupul lui.
Vesnicia Nu este statica, este evolutie continua.. la infinit.
Fiinta omului va avea parte ori de o evolutie spre exterior… spre ceilalti, ori va avea o evolutie infinita spre sine insasi, spre egoism putem spune. Caci egoismul este doar una din formele de manifestare ale acestei energii necreate- Intunericul- in sufletul omului.
Vesnicie si infinit inseamna doar separarea celor doua forme ale energiei necreate.

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *